Om Digitalys

Digitalys är (menat att vara) Sveriges största blogg om digital karriärutveckling, marknadsföring och andra närliggande ämnen. På bloggen hittar du information om hur man startar en blogg, hur man kommer igång med olika digitala karriärer men också vad du kan göra för att marknadsföra dig själv, ditt företag eller din arbetsplats.

Så vem driver Digitalys? Sajten drivs självständigt utav mig, Benjamin, och är ett passionsprojekt. Jag kom igång som digital frilansare vid 14 och började då med simpla projekt inom marknadsföring och copywriting, något som sedan blev en passion.

Det som framförallt föll mig i smaken var tanken på att tjäna pengar direkt i hemmet med hjälp utav den dator jag redan ägde. Det tog inte lång tid innan jag började prova på en mängd olika projekt, med lite blandad framgång. Det säger sig självt att jag inte behövde fundera över vad jag ville arbeta med när det blev dags att bli självständig.

Jag har under de senaste 11 åren arbetat med att utveckla mina färdigheter och expandera mitt arbetsområde. Idag är mitt främsta område så kallad Digital Content Marketing, vilket involverar allt från konsultering till copywriting och översättning.

Hos Digitalys finns (och kommer finnas) information om alla möjliga områden kopplade till digital karriärutveckling. Vi lever i ett land med allt högre arbetslöshet och samtidigt lever vi i en värld där man inte längre behöver gå till ett kontor för att utföra sitt arbete. Digital karriärutveckling är med andra ord viktigare än någonsin!

Därför riktar sig också bloggen till alla, oavsett om du är 15, 25, 35, 45, 55 eller 65. Informationen här kan också användas utav personer i många olika områden. Som student kan du hitta information om hur du extraknäcker utan att behöva sätta dig på ett trångt callcenter för att få betalt för att bli utskälld. Som anställd kan du hitta information om hur du kan ta all den värdefulla yrkeserfarenhet du har och istället bli din egen person. Som företagare kan du använda informationen här för att ordna fler kunder till ditt företag.

Bloggen uppdateras konstant och det inkluderar inläggen. Ett bra blogginlägg om hur man till exempel startar en blogg eller hur man börjar arbeta som frilansare, måste konstant uppdateras för att vara relevant. Därför uppdateras alla djupgående inlägg flera gånger om året. Det här kan jag såklart garantera då den här texten har skrivits innan bloggen ens har något innehåll!