Arbeta Med Mig

Det finns flera olika saker jag kan hjälpa dig och ditt företag med:

Sökmotoroptimering (SEO)

är ett ämne som genomsyrar nästan allt jag arbetar med. I grund och botten handlar det om optimera sajter, bloggar och webbutiker så att sökmotorer (Google, Bing, Yahoo och så vidare) hittar sajten när potentiella kunder/läsare söker efter det. Om du idag driver en sajt men inte riktigt får in besökarna och märker att du inte rankar högt för dina relevanta sökord, kan jag hjälpa dig med det.

Till att börja med så kikar jag på din sajt och analyserar vilka potentiella sökord som är relevanta för den. När jag väl har gjort det kommer jag sedan med förslag om vad vi kan göra för att förbättra resultaten för din webbplats. Jag kan sedan hjälpa dig att skriva om delar av din sajt för att sökmotoroptimera den för att nå ut till fler människor. Det här involverar ofta att skriva om produktbeskrivningar, erbjuda mer utförlig information och skriva om eventuella sidor på din webbplats.

Content Marketing

Digitalt innehåll är viktigare än någonsin för företag som vill hitta nya kunder via Internet. Jag har många års erfarenhet när det kommer till att skriva och kurera blogginnehåll, artiklar och annat material som både är intressant för sökmotorer (Google, Bing, Yahoo, etc.) och för människor. Det liknar vanlig sökmotoroptimering, men skiljer sig en aning då fokus ligger på att materialet ska vara användbart för läsaren och inte lika uppenbart konvertera kunder. Om du har hittat den här bloggen, vet du redan att jag är bra på det jag gör.

Jag riktar mig inte bara till företag med stora budgetar. Många av mina kunder är privatpersoner som driver enmansföretag eller små företag med begränsad budget. Jag har arbetat med företag inom en mängd olika branscher och är alltid intresserad av att lära mig nya ämnen, något som lockat klienter som Rebuild Babel, 7 Out Media, dussintals olika nätcasinos som Bethard, webbutiker som Dack-Guru, tjänsteföretag som Fair Laan och så vidare.

Om du letar efter ett proffs, har du kommit till rätt person! Med Benjamin kan du alltid räkna med att få ett riktigt bra utfört jobb – Eugeniy

Det var ett riktigt nöje att arbeta med Benjamin. Han levererade sina texter i tid, skrev utmärkta texter och var superenkel att kommunicera med. Jag kommer att arbeta med Benjamin igen när tillfället dyker upp. – Dack-guru.se

 

Sponsrat innehåll

Digitalys erbjuder företag att marknadsföra sig på bloggen. Jag gör endast reklam för företag som jag själv skulle eller har använt mig av. Det här innebär att mina läsare alltid kan känna sig trygga med mina rekommendationer.

Allt sponsrat innehåll måste erbjuda ett informativt värde för mina besökare, jag tar därför inte emot färdigskrivet innehåll. Istället erbjuder jag dig chansen att vara en del av mitt vanliga djupgående innehåll på bloggen. Under processen går jag igenom ämnesförslag och låter dig även godkänna innehållet innan det publiceras.

På så vis har innehållet ett högre värde för läsaren, dyker upp högre i sökmotorer och blir relevant för sociala medier. Det här leder i sin tur till att ditt företag framstår som mer professionellt. Djupgående och högkvalitativt innehåll erbjuder även en mycket högre konverteringsgrad. Mina inlägg är alltid långa och går in på djupet, med syftet att lösa problem som mina läsare har.

Mina läsare är intresserade av digitalt entreprenörskap, marknadsföring, karriärutveckling och dylikt. Det finns med andra ord många olika branscher som kan vara aktuella för Digitalys. Om du tror att ditt varumärke är en bra match och vill diskutera ett samarbete, dra iväg ett mejl till benjamin@digitalys.se.